Advies nodig? Neem contact op met Celsis

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

T: 055 533 45 29

E: info@celsisbv.nl

instellen Dixell XER-schakelkast

Hoe stel je een Dixell XER-schakelkast in?

De XER-schakelkast van Emerson/Dixell is een geavanceerd systeem dat ontworpen is voor het optimaal beheren van koelcellen. Het biedt niet alleen nauwkeurige temperatuurregeling, maar ook betrouwbare alarmering. Met de juiste instellingen zorg je voor nog een efficiëntere werking. Maar hoe stel je de Emerson/Dixell XER-schakelkast in?

Het instellen van Emerson/Dixell XER-schakelkasten is eenvoudig met behulp van onze instructievideo’s. Of je nu parameters wilt aanpassen, een setpunt moet wijzigen of de regelaar wilt uploaden naar een hotkey; onze instructievideo’s helpen je bij elke stap van het proces.

De instructievideo’s een rij

Uploaden van de regelaar naar een hotkey

Leer hoe je eenvoudig de regelaar kunt uploaden naar een hotkey. Deze stap zorgt voor een snelle en foutloze configuratie van je systeem.

Download van een hotkey naar de regelaar

Downloaden van een hotkey naar de regelaar was nog nooit zo eenvoudig. Deze video toont je precies hoe je dit moet doen om tijd en moeite te besparen.

Setpunt wijzigen

Eén van de meest voorkomende handelingen is het wijzigen van het setpunt. Bekijk onze video voor een stapsgewijze uitleg.

Keuze van de juiste map

Het kiezen van de juiste map is cruciaal voor de juiste werking van je schakelkast. We laten je in deze video zien hoe je dit correct doet.

Een parameter aanpassen in niveau 1

Het wijzigen van de parameters in niveau 1, hoe doe je dat? Deze video geeft je de kennis die je nodig hebt om dit veilig en effectief te doen.

Een parameter aanpassen in niveau 2

Voor gevorderde instellingen moet je soms parameters aanpassen in niveau 2. Volg deze stappen om dit zonder problemen te realiseren.